KlubPrva ekipaJertec novi tehnički direktor, Mumlek sportski direktor kluba

30. rujna 2020.
objava_jertec_mumlek

Na današnjoj press konferenciji objavljena su nova imena u stručnom kadru kluba. Igračke legende bivšeg ali i današnjeg kluba iz Zagrebačke 94 biti će zadužene za sportsku politiku kluba kao i za odnose s igračima.

Miljenko Mumlek, dosadašnji trener juniora varaždinskog prvoligaša koji se također natječu u Prvoj ligi preuzet će funkciju sportskog direktora kluba. Inače, Mumlek je prvi igrač po broju nastupa u utakmica Hrvatskog nogometnog kupa te drugi igrač po broju nastupa u Prvoj ligi dok trenutno zauzima četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca.

Funkcija koja mi je povjerena donosi zahvalnost kluba na mom dosadašnjem radu ali funkciju isto tako smatram većem odgovornošću, da uz dogovor s ljudima koje vode klub i uz želje trenera osmislimo politiku kluba i to dignemo na višu razinu. Iz godine u godinu dižemo se za stepenicu više. Moja je zadaća da budem filter između menadžera, igrača i želja igrača u dovođenju u klubu i želja igrača odlaženju iz kluba, da budem filter između želja trenera i želja kluba te da odlučujem o politici koju ćemo provoditi. Nadam se da ću malo griješiti i biti uspješan u svom poslu te da će svi u klubu biti zadovoljni mojim radom

Dario Jertec, igrač koji je od početka dio projekta povratka nogometa u Varaždinu oprostio se od profesionalnog igranja nogometa početkom sezone te je prihvatio ponudu uprave NK Varaždin za obavljanjem funkcije tehničkog direktora kluba i team managera kluba.

Zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom povjerenju. Od samih početaka NK Varaždina bio sam u klubu, dosta sam upoznat s cjelokupnom situacijom, nadam se da ću uspjeti pomoći da klub postane još bolji, da momčad još bolje funkcionira, da budem treneru na usluzi koliko će biti potrebno i da sve dignemo na još viši nivo. Kao zadaću smatram da je u klupskom interesu da što prije postanemo stabilan prvoligaš, da izbjegnemo priče oko borbe za ostanak i da se već ove sezone profiltriramo kao prvoligaš koji može samo bolje i više.

Predsjednik kluba, Stjepan Cvek ovom prilikom je izjavio

Klub raste, radimo sve aktivnosti da se klub vrati na razinu na kojoj je nekada bio. Osnažujemo se i u upravljačkom dijelu, radimo na tome da momčad bude sve jača, a dokaz tome su i ovi igrači s kojima smo produljili suradnju. S ponosom mogu reći da radimo uglavnom domaću priču jer u upravljačkom dijelu su bivši igrači, trenerski kadar je također iz naših redova,a i budućnosti ćemo zadržati taj trend da klub raste na domaćim snagama. Igrači s kojima smo produljili ugovor pokazatelj su da mislimo ozbiljno, da oni vjeruju da klub može ići dalje i da ćemo ostvarivati rezultate koje navijači i Grad Varaždin očekuju.

Generalni direktor kluba, Toni Dalić obznanio je i prve korake novih-starih članova kluba

Ovo je priča koja se gradi duži niz godina, a sada imamo situaciju gdje tu priču možemo zaokružiti. S pet smo igrača produljili vjernost, svaki od njih je imao ponude iz drugih sredina, klub ih nije odlučio pustiti za simbolični iznos naknade. Vjerujemo u njih, a ovo je samo pokazatelj da želimo od njih vidjeti rast, razvoj i kvalitetu, a oni su također prepoznali klub. Ponosni smo da možemo uključivati naše bivše igračke zvijezde i legende i bivšeg kluba iz Zagrebačke 94 u rad postojećeg kluba. Dario Jertec je bio od početka involviran u klub kao igrač, nakon završetka profesionalne karijere zvali smo ga da se uključi u rad kluba, neslužbeno nam se priključio prošli tjedan,a on i Miljenko Mumlek, koji je trener juniora i s njima ostvaruje izvrsne rezultate u Prvoj HNL, već su prošli tjedan prebacili u brzinu više i pred vas donosimo njihove prve plodove rada, potpise novih ugovora do 2023. godine s petoricom igrača

http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_upchain.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__vindija.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__comet.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__tokic.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__derma.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__ozujsko.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/10/sponsor_crosig.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__solvis.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__termmoplin.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__vodogradnja.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__legea.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__konzum.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__cocacola.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__gkgrupa.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor__automobilloncar.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_dlb.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_hudek.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_kopjar.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_apfel.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_biliceric.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/06/sponsor_kos.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_puda.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_libus.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_tomic.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/06/sponsor_acjesenovic.png
http://nk-varazdin.hr/media/2020/05/sponsor_medical.png

© 2020 Nogometni klub Varaždin